AUR, îmbrânceli şi blesteme

Mai mulţi parlamentari AUR, în frunte cu George Simion şi Claudiu Târziu, liderii acestei formaţiuni politice, au intrat cu forţa peste senatorii din Comisia de Sănătate şi cea Juridică. Întrerupând brutal şedinţa comisiilor, în care se discuta despre certificatul verde, cei de la AUR au arătat, ca şi până acum, că fac exact ce vrea muşchii lor în Parlament.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Au înjurat-o ca la ușa cortului pe Nicoleta Pauliuc (senatoare PNL -n.m.). Cei de la AUR! Au și blestemat-o, într-o manieră de mahala. Pe unii i-au îmbrâncit. Nu am putut să văd chiar totul, a spus senatorul liberal Daniel Fenechiu la Antena3, într-o intervenție telefonică. Atât Antena3, cât şi G4Media, au relatat că parlamentarii AUR l-au îmbrâncit pe Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice.

Aşadar, o nou şarjă AUR, care trebuie să demonstreze fanilor că partidu’ e-n toate. Faptul că parlamentarii AUR au întrerupt respectiva şedinţă, fie şi cu îmbrânceli, nu va influenţa în niciun fel deciziile respectivelor comisii, fiindcă dezbaterile vor continua online.

În rest, toate scandalurile ieftine provocate de Simion ori de Şoşoacă, doar de dragul propriei lor imagini, ne costă al dracu de scump.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns