Viorica Dăncilă se-ntoarce, dar nu se ţine de cuvânt: A vorbit tot fără o hârtiuţă în faţă

Viorica Dăncilă nu se lasă. Se-ntoarce furtunos. E beton armat. Pare a fi ce-a fost, ba chiar mai mult decât atât. 

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent-ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Aşadar, pe scurt, că nu vreau să vă fierb, Viorica Dăncilă a oferit un interviu A7tv şi a spus printre altele, conform DC NewsVedem că premierul României este jignit. Nici mie nu-mi place ce a făcut dl. Cîțu, dar când jignești premierul României trebuie să ne gândim că toate statele membre UE și alte state preiau aceste jigniri și, efectiv, noi, ca țară, avem o imagine care nu este la locul ei.

Ca să vezi tărăşenie. După logica de fier beton a doamnei VVD, dacă spre premierul Românei, în cazul nostru Florin Cîţu, se îndreaptă niscai ofense interne, guvernele celor 27 de ţări membre ale Uniunii Europene vor intra brusc în şedinţă, încercând ca nu cumva să deconteze vreo insultă la adresată lui Cîţu. Îl şi văd pe Viktor Orbán, premierul Ungariei, dând din colţ în colţ fiindcă Florin Cîţu a fost blagoslovit cu vorbe dure, ca şi pe Boris Johnson, prim ministrul Regatului Unit – că tot vorbea Dăncilă şi de ţări care nu sunt în UE.  

Cu ceva vreme în urmă, Viorica Dăncilă spunea cu multă convingere: Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte. Aiurea, văd că-i uitucă şi nu se ţine de cuvânt.

Lasă un răspuns