Vărsând lacrimi de crocodil, Bogdan Chirieac vrea ca Dragnea să facă pe martirul

A grăit iar Bogdan Chirieac, apropiat de PSD, dar, mai ales, de Liviu Dragnea – prietenii ştiu de ce.

După ce, la doi ani de la încarcerare, Tribunalul București i-a respins lui Dragnea cererea de eliberare condiționată, Bogdan Chirieac, cel pe care Băsescu l-a botezat Morsa Competentă, a dovedit şi că ştie exemplar să verse şi lacrimi de crocodil.

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Bogdan Chirieac, conform DC News, site controlat tot de el: …Liviu Dragnea avea toate atuurile pentru a fi eliberat condiționat (…) iată că un complet pe care ni-l doream independent, în opinia mea, a judecat după alte criterii, probabil s-a luat decizia după alte criterii și a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în pușcărie. Culmea însă, Chirieac, care zice că Dragnea ar fi fost nedreptăţit de judecători, îl sfătuieşte pe fostul lider PSD să facă pe martirul, stând în puşcărie până la capăt. Altfel, nu afirma: În locul lui Liviu Dragnea, eu n-aș mai face cerere să fiu eliberat condiționat…

Păi dacă l-ar jeli sincer pe Dragnea, normal ar fi ca Bogdan Chirieac să-l încurajeze pe cel distanţat la Rahova să persevereze, ca să iasă mai repede, devreme ce, în curând, poate să facă o nouă cerere pentru a fi eliberat. Mai exact, la sfârşitul lunii august. Aşa că-i greu de spus dacă în declaraţia de mai sus e vorba despre ipocrizie ori despre prostie, dar, cu siguranţă, Daddy, care l-a ţinut mereu aproape pe Chirieac, va aprecia mai bine.

În rest, inteligentul Dragnea a avut oarece premoniţie atunci când a slobozit perla: E important să ştim cu cine vorbim şi, dacă mă uit la tine, să ştiu că tu eşti tu. Păi iată că aproape a aflat. E Bogdan Chirieac.

Lasă un răspuns