Ultima rătăcire: Madam Şoşoacă spune că românii sunt nişte boi şi se vaită că va fi aruncată în aer

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senator, nu se poate împăca, în ruptul capului, cu ideea că românii se vaccinează. Aşa că a făcut scandal în Piața Constituției, la centrul de vaccinare drive-through. Ba chiar a spus despre cei care se vaccinează: Uitaţi-vă cum sunt duşi ca boii la tăiere şi se aruncă cu capul înainte pentru o vacanţă…

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Şi pentru ca circul să aibă şi suspans, n-a lipsit victimizarea după modelul Dragnea. Adică, dându-şi toată silinţa, madam Şoşoacă s-a văitat dramatic – ar fi fost avertizată că i se va pune şi o bombă, precum omului de afaceri de la Arad, fiindcă se opune vaccinării. Însă neînfricata Şoşoacă zice că nu-i pasă, dar nici nu aflăm cine i-ar vrea răul. Pentru că, se ştie deja, ea are o slăbiciune faţă de cei care, zice ea, o ameninţă de când a intrat în Parlament – nu-i divulgă.

Vă reamintesc, la Dragnea nu era vorba despre vreo bombă, ci despre niscai patru asasini plătiţi. Ăia de au stat la Athénée Palace trei săptămâni, dar pe care nu i-a văzut nimeni.

Şi ar mai fi ceva de consemnat. RTV, pentru care Şoşoacă era lumină călăuzitoare, pare să se lepede de ea. Altfel, la respectivului post tv nu se spunea: …Şoşoacă a început să-i jignească pe toți cei care aleg să se vaccineze.

Lasă un răspuns