Tratat cu „indispreţ”, şeful filialei AUR din Germania a devenit ofensiv la adresa la Simion şi Târziu sau aceşti agramaţi care fac politică

Dintr-o scrisoare deschisă, lungă şi agramată aflu că seful filialei AUR din Germania, un tânăr pe nume Dacian Mariș, îşi dă demisa din AUR. Totodată, el declanşează un atac frontal la adresa lui George Simion, liderul maxim, şi a lui Claudiu Târziu, numărul doi în partid.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.rosite cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

De ce? Ei bine – după cum ne spune suveranistul Dacian din Germania, deja convins că AUR nu este ceea ce credea el că vrea să fie -, lui Simion i s-a suit şefia la cap, iar Claudiu Târziu l-a tratat cu indispreț.

Adio AUR!!! (…) Eu Dacian Mariș am înaintat astăzi 12.06.2022 cererea mea de Demisie către Secretarul General AUR (…) Nu uita George când ne-am cunoscut și nu erai Parlamentar îmi ziceai frate așa cum făceai cu toți și la ultimele evenimente nici nu m-ai salutat să nu mai zic de Claudiu Târziu în cazul meu ma tratat cu indispreț și a fost de acord cu înlăturarea mea din funcție eu nefiind invitat la prima (…), arată Mariş pe FB, iar eu, ca să nu stric feng shui-ul textului compus de patriotardul din Germania, mi-am permis să nu pun nici măcar o virgulă.

În rest, ce dacă-i agramat. Trebuie să respectăm dreptul fiecăruia la libera exprimare, mai ales când începe o depeşă cu: Eu Dacian Mariș… Deşi îl sfătuiesc ca următoarea scrisoare deschisă către Simion s-o înceapă cu: Io Dacian Mariș, din mila lui Dumnezeu… Cu siguranţă liderul maxim va fi şocat, dar şi invidios pentru că i-a luat-o cineva înainte într-ale grandomaniei.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns