Supărată că nu mai sărbătorim 23 august, propaganda rusă răspândeşte aiurările madamei Şoşoacă

Agenţia Sputnik, vocea propagandei ruse, e supărată foc că nu mai sărbătorim 23 august, o zi a istoriei noastre contemporane mistificată şi, totodată, confiscată de regimul comunist timp de 42 de ani. Aşa că, drept represaliiSputnik răspândeşte o altă mistificare, una fabricată de madam Şoşoacă, pe care agenţia de presă a Moscovei o ridică în slăvi de fiecare dată când aiurează abundent.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)
 
…Vom avea foarte multe surprize pentru că e clar că serviciile au întors armele împotriva lui (Florin Cîţu – n.m) și probabil împotriva președintelui Iohannis pe care probabil îl vor suspendat, suspendare pe care eu o susțin încă de anul trecut când nu eram în politică… spunea Diana Iovanovici-Șoșoacă la Realitatea Plus, declaraţie preluată cu vii aplauze de Sputnik.

La începutul anului aceeaşi madam Şoşoacă, bine informată de la radio şanţ cum o ştim, declara că serviciile secrete ar trebui să oprească o mazilire a poporului român. Apoi, spune ea, aceleaşi servicii i-au pus gând rău, sugerând chiar că intelligence-ul ar vrea s-o elimine. Acum Şoşoacă susţine că serviciile doresc să-l suspende pe Iohannis. Nu spune cum, dar nici că mai contează.

De acum încolo, mai aştept momentul în care Şoşoacă va dezvălui în ce fel au modificat serviciile noastre secrete rezultatul bătăliei de la Călugăreni dintre Mihai Viteazul şi Sinan Pașa ori clipa în care va spune că deţine informaţii absolut sigure legate de iminenta numire a lui Florin Iordache în fotoliu de ministru al Justiţiei la Kabul, pentru că întotdeauna finis coronat opus.

Am însă o certitudine: în continuare, fiecare aiurare sclipitoare şi halucinaţie inteligibilă a suveranistei Şoşoacă va fi ridicată în slăvi de propaganda rusă.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns