Simona Halep a declarat că are coronavirus. Sper să n-o înjure Dana Budeanu ca la gura cortului

Simona Halep a declarat că s-a infectat cu noul coronavirus, dar, din fericire, simptomele sunt uşoare şi are încredere că va depăşi repede acest moment.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzuarat de Facebook din motive încă necunoscute)

Aşadar, Halep are manifestări uşoare ale bolii, peste care doreşte să treacă repede. Rămâne de văzut însă dacă nu cumva marea noastră campioană va fi înjurată de influencera Dana Budeanu, aşa cum cea din urmă a suduit birjăreşte şi alte persoane cunoscute marelui public fiindcă au avut tupeul să declare că sunt pozitive, influenţând astfel negativ narativul ei haotic despre coronavirus.

Vă reamintesc că, în delirul ei coronasceptic, Budeanu a injurat deunăzi, ca la gura cortului, mai mulţi artişti de la noi, ca şi din alte ţări (trecuţi prin boală), doar pentru că aceştia au tras un puternic semnal de alarmă asupra pericolelor imense la care sunt expuse persoanele infectate cu noul coronavirus, invocând propria lor experienţă. În opinia madamei, oamenii care atenţionează asupra gravităţii acestei boli ar fi criminali, nenorociţi, javre. Este o racilă a Epocii Ceauşescu pe care Budeanu doreşte s-o reînvie. Atâta o duce mintea. În comunism, dacă vorbeai public despre boli şi bolnavi comiteai o adevărată blasfemie şi urma înfierarea păcătosului cu mânie proletară, pentru că destabiliza, aşa cum ziceau activiştii.

De când a început criza, Budeanu a pornit o campanie pe net, cu o caterincă de prost fudul, ca să-şi convingă fanii că virusul ăsta ar fi fost inventat şi, mai nou, i-a bălăcărit pe toţi cei care au spus public – boala există şi nu trebuie lăsată garda jos. Aşa că este foarte probabil ca pe lista neagă a madamei care insultă zilnic raţiunea să apară şi Halep. Cine pariază?

Citeşte şi: Dana Budeanu îi înjură ca la gura cortului pe artiştii care atenţionează asupra pericolului infectării cu noul coronavirus

Lasă un răspuns