Servilism deşănţat: Codrin Ştefănescu îi cere lui Ciolacu să îngenunche în faţa lui Dragnea

Codrin Ştefănescu, convins că obedienţa îi va asigura succesul în politichie, oferă un ultim exerciţiu de linguşire, dar unul cu adevărat abisal. Nici mai mult, nici mai puţin, Ştefănescu îi cere lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, să îngenunche la propriu în faţa lui Liviu Dragnea.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Habar n-am dacă servilul exces de zel de care dă dovadă Ştefănescu îi face vreo placere lui Dragnea. Însă dacă Daddy agrează rătăcirile lui Ştefănescu, înseamnă că-i mai rupt de realitate decât în momentul în care a intrat în puşcărie.

Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de FacebookMesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la tv sā debitezi toate prostiile! (…) Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosițā și faci declarații infantile de care râd și proprii noștri membri de partid! Aia cu românii care vor ieși cu furcile in stradā, e de un penibil total!(…) Cicā șefii tāi, in fata cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o sā amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca in aer tot partidul! Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi in genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milā…

În rest, da, drumul spre nevolnicie trece printr-un servilism deşănţat, dar şi doza de dispreţ e pe măsură.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns