Pleşoianu, Şerban Nicolae, Mitralieră şi Vanghelie sau ecologizaţi din PSD, uniţi-vă

Liviu Pleşoianu, acest veritabil bufon al politichiei româneşti, deja o somitate în ridiculitate, scrie, pe Facebook, că a plecat din PSD, împreună cu Şerban Nicolae, pentru crearea unui pol naţional în Parlamentul României!

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Braşoave! Şerban Nicolae – reformator al justiţiei din dreapta tătucului Dragnea, şi Liviu Pleşoianu, un reprezentant al curentului eurosceptic şi anti-NATO, au părăsit partidul de nevoie. N-au mai avut loc pe listele de la parlamentarele care tocmai se apropie. Şi, cum ei nu puteau rămâne fără o substanţială sinecură venită de la popor, …mă-nţeledzi fără coledzi, vorba lui Dandanache, au fost recuperaţi de Partidul Ecologist Român (PER), care, dacă tot se declară ecologist, reciclează la rigoare.

PER, practic inexistent pe scena politică, speră că, refolosindu-i pe lângă cei doi ex-pesedişti amintiţi mai sus, dar şi pe Rădulescu Mitralieră, Marian Vanghelie ori pe Bogdan Stanoevici, va intra în Parlament. Slabe speranţe.

Deocamdată, cu o lună înainte de alegeri, respectivul partid este creditat în sondaje cu 2%. Adică, insuficient pentru reciclaţii liber-schimbişti din ipoteticul pol naţional. Aşa că e forte posibil ca, în următorii patru ani, halucinantul Pleşoianu, inteligentul Şerban Nicolae ori belicosul Rădulescu Mitralieră să lăhăie radical, dar numai pe Facebook.

Lasă un răspuns