Patetic, Codrin Ştefănescu ne asigură că Dragnea rezistă. Nici nu poate fi altfel devreme ce iubita lui prosperă

Codrin Ştefănescu a ţinut să ne informeze, din nou, pe Facebook, că Liviu Dragnea o duce rău în general, însă tot Ştefănescu ne asigură că fostul lider al PSD e puternic și va rezista.

(Acest articol a fost postat iniţial pe insolent.ro, site cenzuarat de Facebook din motive necunoscute)

Sunt sigur că Dragnea (care tocmai a împlinit 58 de ani) va rezista în penitenciar şi dintr-un motiv moral-volitiv bine întemeiat: iubita lui, Irina Tănase (27 de ani), prosperă. Cum să nu ţină Dragnea piept vicisitudinilor devreme ce, atunci când va ieşi de la Rahova, se va bucura împreună cu juna Irina de beneficiile rezultate din modul în care tânăra a plasat inteligent capitalul. Spun asta pentru că anul trecut iubita lui Dragnea a investit peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Achizițiile au fost făcute înainte, dar și după ce liderul maxim a intrat la pușcărie, aşa cum cum arăta Rise Project.

În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, Irina a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. Şi, în portofoliul ei imobiliar, au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban din Ilfov.

Irina Tănase, căreia, după cum se vede, îi merge ca pe roate, și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut (doar pentru a-l putea vizita mai des pe Liviu Dragnea în închisoare). Anterior lucra la stat. Era secretara lui Dragnea, pe vremea în care acesta conducea Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În declarațiile de avere din acea perioadă, ea a trecut doar salariile de bugetar, fără a menționa conturi bancare sau proprietăți. Un român cu salariu mediu ar avea nevoie de peste 45 de ani, fără alte cheltuieli, ca să strângă banii necesari achizițiilor Irinei.

Restul e tăcere. Păi da, fiindcă chiar Dragnea declara la Realitatea Plus: …Chestia cu Irina. Nu e persoană publică, nu are nicio obligaţie să dea explicaţii. Fireşte că nu atâta vreme cât, se ştie, orice român poate găsi în cutia poştală mii şi mii de euro, trimişi de extratereştrii de pe Marte, Jupiter ori Neptun.

Lasă un răspuns