Misterul cărămizii: Mirela Vaida de la Antena 1, atacată de o femeie dezbrăcată, chiar în timpul emisiunii. Dă-mi banii!, striga agresoarea VIDEO

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 a fost atacată ieri de o femeie dezbrăcată. Agresoarea intră val-vârtej în platou, după care aruncă în Vaida cu o cărămidă, chiar în timpul emisiunii.

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent.ro, site cenzuarat de Facebook din motive încă necunoscute)

Alergând, femeia dezbrăcată pătrunde în platou, nu se ştie exact pe unde, încercând să o lovească pe Mirela Vaida cu o cărămidă, în timp ce striga: Dă-mi banii! Gestul femeii, încă necunoscută, i-a luat prin surprindere pe toţi cei din studioul emisiunii. Ea a fost imobilizată după ce a reuşit să arunce cărămida, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi.

Din primele cercetări, femeia dezbrăcată ar fi pătruns în clădire pe o uşa laterală, neasigurată (este doar o ipoteză). Motivul atacului este, deocamdată, învăluit în mister, iar poliţia a preluat cazul.

Anul trecut, Antena 1 a fost amendată cu 100.000 de lei de CNA pentru telemaneaua Vulpița, moderată de Mirela Vaida, catalogată, după cum spunea un membru al CNA, drept un spectacol al degradării umane.

Lasă un răspuns