Madam Şoşoacă s-a lipit de propaganda rusă ca marca de scrisoare

Ultima găselniţă a patriotardei Diana Ivanovici-Șoșoacă: s-a lipit de propaganda rusa ca marca de scrisoare, convinsă că lumina îi va veni de la Răsărit.

(Iniţial, acest articol a fost postat în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Excluderea din AUR, trăsnăile madamei Şoşoacă din Valea Jiului, curţi de spitale ori de prin faţa uşilor unor ministere i-au adus doar critici. Însă ceva lumină îi vine de la Răsărit. Singura agenţie de presă străină care slăveşte delirul senatoarei e Sputnik, vocea Moscovei în România. Aşa că (de voie, de nevoie) Şoşoacă a ţinut să arate că oficializează relaţia cu Kremlinul, postând pe propria pagină de Facebook, într-un interval scurt, nu mai puţin de patru articole dedicate ei de propaganda rusă.

După ce Sputnik titrează bombastic şi în serie: NUCLEARA: Diana Șoșoacă dă în vileag CE s-a aflat în spatele incidentului de la Nasta;
Avertisment: ”Categoric ăștia nu se lasă și o vor reduce la tăcere și pe Șoșoacă!”;
”Ce e mizeria asta? Îi mint pe oameni” – Șoșoacă, reacție la Acordul Guvern – mineri;
Analist: ”Șoșoacă, Terheș, Chitic vor construi o alternativă suveranistă, normală la cap”, senatoarea difuzează respectivele articole pe pagina sa de socializare, cu mândrie şi cu sentimentul datoriei împlinite. Pentru ea, nici că are vreo importanţă faptul că ideile propagate în materialele Sputnik sunt aberaţii, închipuiri sau, pur şi simplu, fake-news.

Patriotarda Şoşoacă este atât de dornică de osanale încât nici n-o mai interesează de unde-i vin ovaţiile. Numai că suveranismul senatoarei, cum îl numeşte propaganda rusă, înseamnă pentru Moscova, în primul rând, anti-UE, anti-NATO. Aşa că aderarea madamei Şoşoacă la aclamaţiile din Sputnik nu-i va aduce nici un fel de simpatie politică. Ba dimpotrivă, pentru că, de-a lungul vremii, Rusia ne-a călcat pe gât şi la propriu şi la figurat, fără număr, iar acest fapt este adânc fixat în memoria românilor, fie ei şi simpatizanţii lui Şoşoacă.

Culmea e că, după ce Şoşoacă a început să urce pe firmamentul Sputnik, cel care a dezvăluit uriaşul ei liber- schimbism în politică a fost Liviu Pleşoianu, fost deputat PSD, şi el suveranist, şi el vedetă de primă mână a propagandei ruse, nu cu multă vreme în urmă. Capturile de pe o fostă pagină de Facebook a madamei Şoşoacă, postate recent de Pleşoianu pe contul său de socializare, au arătat limpede că, mai an, senatoarea avea convingeri diametral opuse cu cele pe care le afişează acum. Dar ce conteazăŞoşoacă boxează, marți și joi se antrenează, nu lovește, dar primește.

Războiul Pleşoianu-Şoşoacă, declanşat de virusul invidie, mai arată şi că frustrările unui fost deputat PSD nu aduc doar lucruri rele.

Lasă un răspuns