La rigoare, Dana Budeanu delirează şi cu schepsis: Oamenii trebuie să se vaccineze în farmaciile Catena

Dana Budeanu, influenţăra invectivă, nu face doar ţoale cu aspect second hand, care stau chiar şi pe ea ca pe gard. Ea este şi o vestită expertă în politichia locală şi, fireşte, geopolitichie, iar, mai nou, ştie cum se construieşte o campanie de vaccinare da capo al fine, deşi, totodată, se dă şi ditamai coronasceptica.

(Aceat articola a fost postat iniţial în insolent.ro, site cenzuarat de Facebook din motive încă necunoascute)

Aşadar, aseară, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena3. Budeanu, metamorfozată brusc în prima specialistă a ţării, clama că, dacă Guvernul vrea să aibă succes cu actuala campanie de vaccinare împotriva coronavirusului, să apeleze musai la farmaciile Catena din toată ţara. În sensul că o parte dintre acestea trebuie să devină şi centre de vaccinare. Contra bani de la Guvern, bănuiesc. De ce? Pentru că, afirmă influenţăra invectivă, oamenii ar avea încredere oarbă în Catenafarmacia inimii, după cum spune Budeanu, exact ca în reclama de la tv – ce coincidenţă! Fireşte că Budeanu a pomenit de câteva ori şi numele Ancăi Vlad, patroana farmaciilor Catena, pentru ca safteaua să fie completă şi reclama pe faţă, iar Gâdea nici măcar n-a clipit.

Habar n-am cine şi când va trece pe la casierie şi nici dacă la ghişeu va sta Moş Gerilă, dar după imbecilitatea – românii se vor vaccina in corpore doar într-un loc catalogat de ei drept un brand, şi anume Catena, a răbufnit şi ceva din partea coronasceptică a Danei Budeanu. Ei bine, bomba bombelor, în Marea Britanie nu se poartă mască pe stradă, după cum îi zicea imperativ Budeanu lui Gâdea, iar cel din urmă n-a clipit nici de această dată.

Aşa cum reiese şi din fotografia de jos, surprinsă în Regatul Unit, Dana Budeanu are din nou dreptate: în Marea Britanie nimeni nu poartă mască pe stradă în vremea coronavirusului. De altfel, sunt deja mii de asemenea imagini pe net, dar probabil că ea are orbul găinilor.

În rest, da, ca în toate emisiunile lui Gâdea, dezinformarea e o karmă bine acumulată. Iar dacă se pune şi de-o reclamă, chiar prost mascată, cu atât mai bine.

Lasă un răspuns