Invocând un pseudoabuz psiho-emoţional, Şoşoacă i-a explodat drept în figură lui Gâdea

Convinsă fiind că e promovată de Antena3 pentru că ar fi vreo lumină în politichia românească, Diana Ivanovici-Şoşoacă a încercat aseară să-şi arate din nou personalitatea tumultoasă şi prostia crasă în emisiunea lui Mihai Gâdea.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Însă, e de notorietate, Gâdea nu permite ca invitaţii să mişte în front, aşa că el a avut un dialog deloc constructiv cu Şoşoacă, care, ameninţată că i se taie microfonul, s-a băşicat fiindcă nu este lăsată să-şi facă numărul coronasceptic şi să-şi dea în petic după bunul ei plac. Ba chiar şi-a adus aminte brusc de faptul că tot anul trecut Antena3 ar fi abuzat-o psiho-emoţional. Paradoxal, deşi abuzată în 2020 de televiziunea Varanului, după cum zicea ea, anul acesta madam Şoşoacă n-a pierdut nicio ocazie să peroreze pe acest canal tv din poziţia de senatoare.

Cert e că imediat după disputa cu Gâdea, Şoşoacă a plecat din emisiune înainte de vreme, de bună voie ori nu, cu gândul la cruntă răzbunare. Aşa că în toiul nopţii a postat pe pagina ei de Facebook un articol nesemnat, publicat de un site naţionalist, cu titlul: Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă le-a stricat feng shui-ul sclavilor afiliați la CNN, postul campion la fake news, în care Gâdea este catalogat drept răspăstoritul Gâdi-Gâdea şi sclav afiliat la CNN.

În rest, aştept episodul doi al telemanelei Gâdea-Şoşoacă, indiferent unde va avea loc.

Lasă un răspuns