Dramoleta cu Liviu Dragnea gata de luptā se amână din nou, aşa că-i retrogradată la nivel de şuşanea

Într-un exerciţiu de stupiditate aproape perfect, Codrin Ştefănescu se laudă iar cu muşchii lui Liviu Dragnea, sugerând că cel din urmă o să le arate adversarilor că-i apt de luptă.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

La începutul lunii, Ştefănescu, un fel de Sancho Panza pârât, anunţă o dramoletă cu Liviu Dragnea în cadru. Era vorba despre faptul că, aşa cum zicea Ştefănescu, fostul lider al PSD, tocmai ieşit din puşcărie, va vorbi la tv, iar actualii lideri ai PSD, ca şi toţi duşmanii, vor tremura de frică.

Numai că, iată, dramoleta cu Dragnea cântând frenetic dintr-o surlă se amână din nou, motiv pentru care a coborât deja la nivel de şuşanea.

In curând (Dragnea – n.m.) va ieși la tv! Foarte curând! In seara asta ne-au dat și doctorii câteva vesti bune, deci e apt de luptā! Va continua tratamentul pentru problema de la coloanā, evident, dar asta nu reprezintā un obstacol! Am vrut sā vā anunț, sā știți…, scria deunăzi Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook, doar ca să ţină cald interesul pentru eşecul dinainte anunțat.

După cum am mai scris, Dragnea, chiar dacă îmbracă haina lui Don Quijote, nu mai are nimic de spus la tv, poate doar să explice încă o dată că politichia este ştiinţa despre cine primeşte ce şi când. Însă în cazul în care o ia lângă el şi pe Irina, suava sa iubită, ca să le vorbească telespectatorilor despre voluptatea aşteptării, cred  că ar putea avea ceva audienţă.

În rest, da, iluzia şi deziluzia sunt aproape sinonime. Aproape.

Lasă un răspuns