Dragnea la DNA: scenă de gen cu pumni, îmbrânceli şi aprige pensionare în cadru care aruncă cu ouă

Schimb de pumni și îmbrânceli între nişte bărbaţi tineri, care par a face parte din noua gardă de pretorieni a lui Liviu Dragnea, şi cei care-l contestă pe fostul lider PSD, dar şi jurnalişti, după cum transmit televiziunile de ştiri. Vezi video mai jos.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Momentul infruntării a avut loc la sediul DNA, acolo unde Dragnea era chemat pentru ca procurorii să-i aducă la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

Faptul că Dragnea a fost chemat la DNA nu i-a iritat doar pe pretorienii mult prea irascibili cu tot ce mişca în jurul lor. Şi câteva vajnice pensionare din galeria fostului lider al PSD au devenit extrem de agresive. Adică au aruncat cu ouă şi iaurt în contestatarii lui Dragnea, dar şi-n ziarişti, de parcă doreau să facă circ cu orice preţ, aşa că s-a lăsat cu niscai amenzi.

Şi iată cum, proaspăt eliberat condiţionat din închisoare, după ce-a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider al PSD ajunge din nou în faţa procurorilor, cu tot circul de rigoare.

Azi a fost episodul unu, iar imginile de mai jos spun mai mult decât o mie de cuvinte. Aştept urmarea. Adică, ce ne mai oferă Dragnea.

Lasă un răspuns