Dovedind o prostie insistentă, Dana Budeanu a spus la Antena3 că virusul e numai pentru săraci. Postul Varanului a încasat bani grei pentru campania anti-COVID

Dana Budeanu, un ultim spectacol grotesc la Antena3: coronavirusul ar fi strict pentru săraci. Culmea, trustul de presă al Varanului a încasat 14,7 milioane de lei (peste 3,6 milioane de euro) de la Guvernul Orban, conform G4Media, pentru campania de informare a măsurilor anti-coronavirus, din motive ştiute doar de fostul premier. Numai că, iată, dorind să arate lipsa de partizanatla campania de informare legată de COVID 19, Antena 3, perla coroanei lui Voiculescu, a chemat-o aseară pe Dana Budeanu pentru o partidă de dezinformare.

Aşadar, coronasceptica Budeanu a perorat din nou prostii solemne într-o română aproximativă, încercând tot ce este posibil pentru ca ideile ei creţe şi aiuritoare să nu treacă neobservate. Pe scurt, precum o activistă PCR de tristă amintire, ea a înfierat cu mânie proletară măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, pe care le numeşte mascaradă, ori vaccinarea, deşi nu are nici cea mai mică pregătire în domeniu. Culmea ridicolului, Răzvan Dumitrescu, cel care modera emisiunea de la Antena3 cu Budeanu, se uita la ea ca la o mare specialistă, chiar dacă era limpede că invitata e bâtă într-ale medicinei, iar discursul ei emfatic nu aducea niciun argument.

Şi pentru ca delirul să aibă spurăţ iar prostia ei onctuoasă să lase măcar o dâră, Budeanu a spus la Antena3…Am repetat, şi o să repet până la finalul acestei mascarade, că această boală, cum s-o numi ea, este strict pentru săraci. Această situaţie generală este strict pentru săraci…, iar moderatorul a fost de acord, devreme ce a tăcut mâlc, chiar dacă tâmpenia e mai mare decât Casa Poporului.  

Budeanu e cunoscută deja încă de anul trecut pentru campania de incitare la nerespectarea regulilor împotriva răspândirii noului coronavirus, iniţiată pe pagina ei Facebook cu obstinaţie de prost fudul, aşa că nu insist. Apropo de campanii, tot anul trecut, încredinţată că-i pricepută la orice, a rupt pe genunchi şi campania Gabrielei Firea pentru primărie, de care s-a ocupat da capo al fine. Tot pe Facebook, ea îşi promovează aproape zilnic nu doar prostia sfătoasă dar şi ţoalele, motiv pentru care e catalogată uneori drept croitoreasă. Aici nu sunt de acord. Croitoria este o meserie onorabilă şi n-are nicio legătură cu Budeanu.

Lasă un răspuns