Dejecţiile din cisterna madamei Şoşoacă, împrăştiate cu generozitate de propaganda rusă

Diana Ivanovici Şoşoacă şi-a găsit în sfârşit portavocea potrivită – Sputnik, agenţia guvernamentală rusă, îi împrăştie necontenit dejecţiile verbale legate de noul coronavirus, în speranţa că va spori numărul coronascepticilor în România.

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent.ro, site ceznurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Culmea e că, în Rusia, criza declanşată de coronavirus a fost luată în serios după ce peste patru milioane de ruşi s-au îmbolnăvit, conform cifrelor oficiale. Alte patru milioane de ruşi s-au vaccinat deja şi, din câte văd, nimeni nu cârteşte în legătură cu măsurile luate de Moscova împotriva răspândirii virusului. Despre coronasceptici, nici pomeneală.

Însă, la export, problema se pune diametral opus. Aşa că, sub titlul Cea mai tare intervenție OFICIALĂ a Dianei Șoșoacă! Așa ceva NU s-a mai spus vreodatăSputnik împrăştie cu generozitate ultimele dejecţii verbale ale madamei Şoşoacă, tocmai clamate în Parlament.

Senatoarea Şoşoacă nu vrea să poarte mască, motiv pentru care ţipă în Senat: Jos masca! Pentru ea, pandemia nu există, iar respectivul accesoriu de protecţie ar fi principala armă de abuzuri și încălcări flagrante ale drepturilor și libertăților cetățenești. În mintea ei sprintenă, biata mască ar face parte din strategia de distrugere din temelii a ceea ce a mai rămas din România, prin contribuția tuturor partidelor politice.

Delirul sulfuros al madamei Şoşoacă, promovat azi frenetic de Sputnik, concurează la mustaţă cu momentul în care tot ea urla că, la nivel internaţional, pandemia a luat sfârşit. Ba chiar dădea drept exemplu Cehia, care ar fi anulat starea de alertă, considerând ca nu mai există coronavirus. Numai că, în realitate, în timp ce Şoşoacă trâmbiţa respectiva tâmpenie, autorităţile de la Praga anunţau că situaţia e dramatică şi că intenţionează să înăsprească măsurile legate lockdown.

Faptul că propaganda rusă vrea să discrediteze tot ce mişcă în România, răspândind, la rigoare, lături, e deja o banalitate. Asta e fişa postului hotărâtă la Moscova. M-ar interesa însă dacă Şoşoacă chiar realizează faptul că a intrat într-un program de mizerie automatizată. Intrarea a fost liberă, însă ieşirea va fi pe brânci.

Lasă un răspuns