Dana Budeanu sau însămânţarea răului cu orice preţ: America nu ne este prietenă; Rusia nu ne este duşman

Dana Budeanu vrea şi ea pe panoplia influenţărilor care încearcă să justifice ceea ce e de nejustificat – invazia trupelor ruse în Ucraina. Invazie care se transformă pe zi ce trece într-o catastrofă ale cărei proporţii nici măcar nu le putem anticipa deocamdată.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)
.
Personal consider (scrie Budeanu conform site-ului RTV, care îi preia cu generozitate aiurările) ca tot ceea ce vedem este o intelegere tripartita intre Rusia, China si Sua, ascunsa inteligent sub ‘nebunia lui Putin’…Tot ea susţine: Zelenski nu este un lider. Zelenski este doar un actor devenit marioneta a Occidentului cu acceptul lui Putin sau: America nu ne este prietena si Rusia nu ne este dusman… Ca să vezi ce coincidenţă! Exact aşa sună şi anumite fragmente din dezinformarea masivă lansată de camarila lui Putin în timp ce bombele Rusiei cad necontenit peste oraşele Ucrainei. Mai deduc şi că imaginaţia n-o dă afară din casă pe doamna inflenţără de vreme ce plagiatul se vede de la o poştă.

În rest, Budeanu încă n-a înţeles că propaganda este chiar o armă şi, tinută prea mult în mână, devine un şarpe ce s-ar putea să-l muşte chiar pe propagandist.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns