Culmea propagandei: Cozmin Guşă se face că-l critică pe ambasadorul Rusiei fiindcă nu justifică ceea ce-i de nejustificat

După ce Gold FM, post de radio controlat de Cozmin Guşă, a fost amendat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru o deşănţată propagandă rusă în contextul invaziei din Ucraina, Guşă a avut mai multe reacţii. Dintre toate acestea, consemnez doar un exerciţiu de ipocrizie cum rar mi-a fost dat să vad.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Aşadar, cel care controlează Gold FM a comentat pe pagina sa de FB un interviu pe care Valery Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, l-a dat unei televiziuni obscure. În opinia lui Guşă, care joacă prost rolul imparţialului indignat, Valery Kuzmin ar fi ratat un mare eveniment, ba chiar şansa să performeze la obscura televiziune, ca şi oportunitatea să poată justifica românilor, dar nu numai, de ce Rusia a invadat Ucraina.

Valery Kuzmin nu poate justifica ceea ce-i de nejustificat, oricât şi-ai dori Guşă. Invadarea Ucrainei, care a declanşat un război sângeros şi absurd în Europa, n-a fost motivată cât de cât coerent nici de cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Putin, iar Guşă ştie foarte bine asta. Cum la fel de bine ştie că toţi păreriştii invitaţi la Gold FM aberează în legătură cu războiul din Ucraina, prietenii ştiu de ce, motiv pentru care, deocamdată, postul de radio a primit o amendă de 50 000 de lei.

În rest, vorba unei membre a CNA: Gold FM poate fi numit şi Kremlin FM.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns