Clamând insomnia adversarilor, Codrin Ştefănescu anunţă o dramoletă cu Liviu Dragnea în cadru

După ce Codrin Ştefănescu a prezentat pe pagina sa de Facebook un buletin medical al lui Liviu Dragnea, aproape sigur cu acordul celui din urmă, cicisbeul şef aruncă săgeţi către colegii săi de partid.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Codrin Ştefănescu: …a promis (Liviu Dragnea- n.m.) ca in câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi dupā anunțul acesta! Vā imbrāțișeazā pe toți!

În ce priveşte îmbrăţişările lui Dragnea, nu – mulţumesc, chiar dacă s-a vaccinat. Legat de ameninţările pe care Ştefănescu le îndreaptă indirect către Marcel Ciolacu şi ceilalţi lideri PSD, tot cu acordul lui Dragnea, nu le pot cataloga decât ridicole. Dragnea nu mai are ce spune de multă vreme. Poate doar o poveste caraghioasă precum aceea legată de killerii de la Athénée Palace. Da, el se mai poate victimiza. Nu exclud ca să aibă chiar plăcerea secretă de-a fi victimă, fie şi ca să-l căineze din nou cele trei doamne care l-au susţinut la ultima audiere de la DNA. Nu-i exclus însă ca Dragnea să vorbească la tv despre drama parvenirii politice. Adică să spună cum e să ai totul şi să rămâi nimic. Poate că în acest caz ar capta oarece interes.

În rest, nu din cauza lui Dragnea nu doarme Ciolacu, aşa cum ar vrea Ştefănescu. Ba chiar cred că în fiecare noapte doarme tun, visând că guvernul şi-a dat demisia. Momentul tristeţii liderului PSD e atunci când se trezeşte şi îşi dă seama că a visat, nu când delirează Ştefănescu pe FB.

Lasă un răspuns