Bazaconii: George Simion, după înțelegerea cu USR: Nu îmi place de Dan Barna, dar ar trebui să înghițim niște broaște

Legat de înțelegerea dintre AUR şi USR PLUS pentru moțiunea împotriva Guvernului Cîțu, mi-a rămas în minte o recentă declaraţie a lui George Simion, copreşedintele AUR. Respectiva mărturisire este, poate, cea mai bună dovadă că, acum, pe scena politichiei româneşti se joacă o comedie, o dramedie sau o tragedie, în funcţie de cum priveşte fiecare dintre noi această tărăşenie.

Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

George Simion, la Antena3: …Nici mie nu îmi place în mod deosebit de Dan Barna, dar ar trebui să înghițim și noi niște broaște (…) Noi am vorbit cu Ionuț Moșteanu, care este președintele Grupului USR de la Camera Deputaților, să avem o moțiune comună, pornind de la textul nostru, care are 18 pagini, și să convenim pe un text. Știți, moțiunea noastră cuprinde inclusiv critici la adresa USR-ului, a mai spus Simion. Însă – atenţie!- tot el afirma că respectivele critici vor fi eliminate în urma înțelegerii cu gruparea politică a lui Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Mai trebuie spus însă şi că în respectiva, eu îi zic comedie, noi suntem bufonii.

În rest, în ce-i priveşte pe actorii principali, chiar dacă se fac de râs, cel puţin ei nu se prostesc degeaba, ci pe bani de la buget.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns