Am rupt-o-n fericire: Madam Şoşoacă vorbeşte şi cu Dumnezeu

Madam Şoşoacă are lumea la picioare. Ba chiar e mai dihai decât Petrache Lupu de la Maglavit pentru că, în calitate de autointitulat lider al rezistenţei mondiale a vorbit chiar cu Dumnezeu. Altfel nu le-ar fi spus unor coronasceptici din Italia: Dumnezeu nu este vaccinat și nici nu se va vaccina!

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

În timp ce Şoşoacă ştie cu precizie ce va face Dumnezeu în viitorul apropiat, George Simion şi camarazii săi din AUR continuă să se joace de-a Corneliu Zelea Codreanu în eterna şi fascinanta Românie. Asta spre uimirea autorităţilor, luate mereu prin surprindere precum atunci când ninge în ianuarie, ca să dau un exemplu de sezon. Ultima ispravă a celor de la AUR – asaltul de la Timişoara. Poate fi chiar un studiu de caz. Nu de alta, dar toţi ce care au forţat intrarea în primărie, în frunte cu Simion, sub pretextul unor revendicări locale, şi mă refer în primul rând la cei amendaţi de poliţie şi jandarmi, nu locuiau în Timişoara.

Nici Dana Budeanu, specialista în nimic, nu se lasă mai prejos după ce Şoşoacă a dezvăluit intenţiile Celui de Sus. Ea poate fi orice, chiar şi poliţistă, după cum îi zicea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena3:  …Eu (afirma Budeanu) pot fi polițistă. Cred că în câteva luni. Fără să merg la Academie, fără să fac școală, fac pe whatsapp câteva cursuri și s-a terminat. M-am îmbrăcat, mă dau cu ojă, îmi pun un decolteu și am plecat pe stradă… De unde atâta decolteu n-am prea înţeles, mai ales că Dumitrescu n-a cerut lămuriri. Dar nici nu-i fac vreun reproş. Băiat sfios, deh!

Revenind la madam Şoşoacă, mă aştept să lucreze deja la nivel superior. Adică să-i pună o pilă în ceruri prietenului Teodosie. Arhiepiscopul nostru tot umblă prin tribunale ca să nu fie pensionat şi să rămână în continuare titular la Facultatea de Teologie din Constanţa, deşi are 65 de ani. Vă daţi seama ce pierdere dacă judecătorul nu-i dă câştig de cauză! Cine ar mai aduce în faţa viitorilor preoţi idei reformatoare precum legătura biunivocă dintre neputinţa lunară a femeii (cum zicea Teodosie), aghiasmă şi anafură.

În rest, nu mai miră pe nimeni că Șoșoacă şi-a actualizat originea comună cu Novak Djokovici. Ma bucur din suflet si mă onorează că o parte din mine are rădăcini comune cu ale acestui mare luptător!, după cum susţine senatoarea atomică. E firesc. Confidenţii lui Dumnezeu au rădăcini peste tot şi pot fi rude cu cine doresc ei.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns