Am rupt-o în fericire: Dana Budeanu anunţă că va pune viitorul preşedinte. Madam Şoşoacă şi Puric deja coboară în clasamentul neroziei

După ce a distribuit o fotografie ciudată, în care sternul ei joacă rolul principal, doar ca să le arate săracilor cât e de bronzată, influenţăra invectivă Dana Budeanu scrie, în culmea exaltării, tot pe Facebook, că ea va pune preşedintele Românei în 2024.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Pot înţelege că inepţiile cucoanei vor să ascundă o scădere drastică a ratingului, dar iată că deja le întrece pe departe chiar şi pe cele debitate de madam Şoşoacă. Ba chiar îl pun în umbră şi pe Dan Puric. De pildă, el aiura deunăzi – oamenii din guvern nu ne dau voie să discutăm, motiv pentru care: Suntem în fața unui fenomen genocidal, fără să realizeze că respectivul cuvânt, genocidal, nu există în limba română de care actorul face atâta paradă în excesele sale naţionalist sulemenite.

Foto Facebook Dana Budeanu

Acum, abia aştept ca Budeanu să-şi sincronizeze splendoarea trupului într-un alt selfie viguros, după care să clameze că şi viitorul preşedinte al SUA va fi pus de ea. Şi vă rog să nu faceţi mutre: ăştia sunt influenţării care apar toată ziua la RTV sau Antena3, cu ei defilăm. Iar dacă mă întrebaţi de ce n-am inclus-o şi pe Oana Sparanghelista în respectiva categorie, aflaţi că-i retrogradată de când umblă prin restaurante doar ca să scuipe în ciorba politicienilor zilei.

Lasă un răspuns