Albul zăpezii de astă-iarnă l-a făcut pe Ionuţ Cristache să vadă totul în roz, însă CNA îi amendează emisiunea

Postul public de televiziune a fost sancţionat de CNA (subţire, zici eu – doar cu 10 mii de lei) pentru că, în iarnă, teleastul Ionuţ Cristache, crezându-se o inteligenţă a ecranului, vorbea aiurea-n tramvai despre revoluţiile roz.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Ionuţ Cristache, conform paginademedia.ro(…) Vreau să vorbim şi despre o revoluţie care s-a înnecat a doua oară, când să se întâmple revoluţia roz de la PNL, iar nu s-a întâmplat! (…). Este doar un fragment din spusele lui Cristache într-o emisiune România 9 din ianuarie, monitorizată de CNA.

Las la o parte discursul lui bolovănos şi atacul la persoană. Însă, apropo de insinuările legate de roz, Cristache a plagiat-o cu mândrie proletară pe influenţăra invectivă Dana Budeanu. Numai că afirmaţiile cucoanei pe persoană fizică, în stil zeflemea de prost fudul, nu merg neam la TVR, oricât ar vrea Cristache să-i înfunde pe toţi cei care nu-i agrează.

Bănuiam totuşi că moderatorul lu’ peşte prăjit ştia că pe postul naţional nu se transmit telemanele în emisiunile politice. Iată că nu, iar acum turcul plăteşte.

Lasă un răspuns