Aiuritoarea Şoşoacă, conspiraţiile, florile otrăvite şi coronavirusul. Însă, după cum zice ea, nu-i paranoică

Liviu Dragnea, mic copil pe lângă Diana Ivanovici-Şoşoacă. Povestea fostului lider PSD legată de asasinii cazaţi la Athénée Palace, care a stârnit hohote de râs pe net, e vax-albina pe lângă marile conspiraţii în faţa cărora a fost pusă Şoşoacă – cât pe ce să miroasă nişte flori care puteau fi otrăvite.

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ‘non grata’ din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic că atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele, a povestit Diana Șoșoacă, potrivit playtech.ro, preluat de site-ul Antena3.

Apoi, lângă stupida conjuraţie cu otrăvirea, metalele grele şi medicii chemaţi la domiciliu pentru tratamente, Şoşoacă mai însăilează un complot: …Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Numai că, afirmă ea conform sursei citate, n-ar fi vorba despre SARS-COV-2, ci despre ceva asemănător cu SARS-COV-2.

Ar mai fi şi un episod cu nişte călugăriţe care, înainte să-i dea doamnei Şoşoacă o pâineminunată, s-au oferit să guste din pită ca să nu creadă ea că ar fi otrăvită, dar este la fel de ridicol ca cel cu SARS-COV-2, aşa că mă opresc aici cu uneltirile.

Chiar dacă patologia nu salvează România, aştept de la doamna, în prezent președinta Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senat, să relateze şi alte întâmplări teribile. De pildă, cum i-a anihilat pe apaşii care au atacat diligenţa în care călătorea prin Vestul Sălbatic ori cât de repede a escaladat Everestul în tenişi.

Lasă un răspuns