Între făţărnicie şi tembelism: Codrin Ştefănescu îl glorifică pe Vadim Tudor, cel care-l cataloga drept un gunoi politic

Încercând să se bage în seamă cu orice preţ, Codrin Ştefănescu îi aduce omagii fierbinţi lui Corneliu Vadim Tudor, fostul său şef de partid, poate cel mai toxic personaj politic al României postdecembriste. Numai că oricât ar crede Ştefănescu că făţărnicia are rol de lubrifiant, la el nu prea mai are ce unge.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Astāzi ar fi împlinit 71 de ani! Un adevărat patriot, om de culturā și lider ināscut! Un iubitor de țarā care a știut din timp ce va urma și ne-a prevenit!…, scrie deunăzi Ştefănescu pe Facebook despre Vadim Tudor, deşi cel din urmă îl înjura copios, ca la gura cortului.

În mai multe rânduri, Vadim Tudor l-a catalogat pe Ştefănescu: gunoi politic, handicapat, bişniţar, maimuţoi, negustor de obiecte de arta furate sau false, microcefal, escroc, sluga hoaţă, psihopat, vagabondul politic, puşlama ori traseist, iar lista gratulaţiilor de mai sus e doar una scurtă.

Şi în  România Mare ori Tricolorul, Codrin Ştefănescu a fost tratat de Vadim Tudor extrem de dur. Iată doar un exemplu: Problema handicapatului Codrin Ştefănescu este marea diferenţa dintre ceea ce este el în realitate şi ceea ce vrea să pară. Trântorul cu figură de ceară nu este altceva decât un microcefal şi un escroc. Pozând în colecţionar de carte rară, el este, de fapt, un negustor de obiecte de artă furate sau false. (Tricolorul /nr. 861/ din 22.01.2007)

În rest, bănuiesc, atunci când Vadim Tudor (1949 -2015) încerca să facă pe înţeleptul, afirmând: Pe zi ce trece, proştii fac progrese: devin şi mai proşti!, se gândea profund şi la subalternul său din PRM.

A

Lasă un răspuns