La categoria ridicol, Alex Coita o depăşeşte categoric pe belicoasa Dana Budeanu

Nu-i chiar uşor s-o întreci pe Dana Budeanu la categoria ridicol. Iată însă că Alex Coita, preşedintele unui inexistent partid republican, a reuşit.

(Acest articol a fot postat iniţial în insolent.ro, site cenzuarat de Facebook din motive încă necunoscute)

Deunăzi, Coita, cunoscut şi drept băiatul cu ciorapi roşii, afirma că nu-l mai susţine pe Donald Trump. Vă daţi seama ce lovitură pentru actualul lider de la Casa Albă. După toate veştile proaste legate de victoria lui Joe Biden, colac peste pupăză, nu-l mai sprijină nici Coita al nostru. Chiar nu mă miră faptul că Trump, părăsit până şi de republicanul din Carpaţi, şi-a întrerupt partida de golf din Virginia şi s-a întors val-vârtej la Washington DC să ia măsurile de rigoare.  

Astăzi, în calitate de Președinte al Partidului Republican din România, declar cu deplină conștiință a celor ce se petrec peste Ocean, înțelegând și identificându-mă întru totul cu nevoile și interesele țării noastre, România, că nu pot susține candidatura Președintelui Donald J. Trump pentru un nou mandat la Casa Albă…, scria Alex Coita pe pagina sa de Facebook, dar – atenţie! – cu inima grea, după cu afirmă chiar el.

Am crezut că la capitolul ridicol nimeni n-o poate întrece pe Dana Budeanu, după cu ştiţi, o habarnistă a tot ce mişcă în politichia autohtonă, mondială şi stelară. M-am înşelat amarnic. Legat de alegerile din SUA, Budeanu n-a putut spune decât: …În America însă, fraudarea alegerilor va declanşa atât de aşteptatul al treilea război mondial! Belicos, abisal de belicos, dar, pe lângă retragerea susţinerii lui Trump, subţire!

În rest, da, prostia e coşmarul raţiunii.

Lasă un răspuns