Ludovic Orban şi Sorina Plăcintă pupat Piaţa Independenţei, deşi a trimis-o pe şoseaua de centură a politichiei. Sau când trecutul se prescrie

Politichia românească, veşnic fascinantă, dar mai ales surprinzătoare. De pildă, Sorina Plăcintă Bucuraș, fost ministru pe vremea lui Emil Boc, dar şi fostă senatoare PDL, schimbă partidul cu cel condus de Ludovic Orban, numit Forța Dreptei, pentru că, spune ea, nu se mai regăşete în alianța de guvernare PNL – PSD.

(Acest articol a fost publicat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Important ar fi să aflăm însă dacă şi Orban se mai regăseşte ori nu în invectivele pe care i le adresa doamnei în urmă cu 10 ani. Până ce vom afla, vă reamintesc că, în 2012, Ludovic Orban clama, conform Adevărul: Sorina Plăcintă nu are ce căuta în PNL, după ce s-a prostituat în cel mai jalnic mod. În ceea ce mă priveşte, voi vota împotriva venirii ei şi împotriva oricărei candidaturi a acesteia în partid. Fireşte că Orban sugera atunci stabilimentul de pe şoseaua de centură a politichiei, ca să citez un alt personaj celebru, ocupat în prezent până peste cap cu achiziţionarea unei case, însă, de regulă, femeile nu trec prea uşor peste genul asta de vorbe.

Nu toate însă, de vreme ce Sorina Plăcintă Bucuraș a spus, conform G4Media: Sunt convinsă că, la momentul acelor declarații din 2012, domnul Orban nu avea toate datele problemei… Povestea asta legată de toate datele problemei îmi pare absconsă, aşa că nu mă încumet s-o comentez, cine ştie ce iese.

În rest, da, avem în continuare inflaţie de actuali şi foşti politicieni care atunci când fac alianţe, schimbă partidul ori adună membri, sunt lamentabili.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns