Naturelul simţitor al lui Cristache, activistul deghizat în jurnalist, reacţionează la mirosul de hazna

Deputatul Gigel Ştirbu i-a spus Doinei Gradea, şefa TVR, că emisiunea lui Ionuţ Cristache, România 9, este o hazna.

(Acest articol a fost postat iniţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Aţi transformat principală emisiune din prime-time a TVR într-o haznă. La ora 9, pe televiziunea publică, plătită din banii cetăţenilor, timp de trei ani, timp de patru ani de zile, se face o politică partizană deşănţată. Am spus-o de fiecare data şi îmi voi menţine părerea, susţinea Ştirbu în Parlament.

Imediat, Ionuţ Cristache, activistul format la oficina Varanului, transferat apoi, în interesul PSD, la televiziunea publică, a reacţionat cu mânie proletară. Aşadar, în emisiunea sa, Cristache era supărat foc fiindcă un parlamentar şi-a permis să-i catalogheze emisiunea, dar şi pentru că presa nu se solidarizează cu el. Păi nici n-avea cum să ia atitudine presa la criticile aduse de Ştirbu, din simplul motiv că realizatorul emisiunii România 9 nu a fost perceput niciodată drept ziarist, ci un jalnic activist.

În rest, în timp ce se victimiza la TVR pe banii contribuabililor, Costache şi-a numit bombastic emisiunea: produs jurnalistic, uitând să precizeze şi culoarea produsului: roşu pesedeu de Kiseleff.

Lasă un răspuns