Cazul Stanoevici: Doctoriţa Monica Pop, care nu crede în vaccin, contra coronasceptica madam Şoşoacă – prima rundă

Monica Pop, medic, adeptă a unei viziuni extrem de ciudate despre noul coronavirus încă de la începutul pandemiei, deloc împărtăşită de majoritatea medicilor, o contrazice pe Diana Ivanovici-Şoşoacă. Cea din urmă, coronasceptică şi, totodată, protagonistă în multe spectacole politice de prost gust a arătat deja că delirul poate fi ridicat la rang de instituţie.

(Acest articol a fost postat initţial în insolent.ro, site cenzurat de Facebook din motive încă necunoscute)

Pop, care susţine deunăzi că ne-am afla mai mult în faţa unei campanii de amenințare decât de vaccinare împotriva COVID-19, pentru că, în opinia ei, s-a spus permanent:Vaccinați-vă!, admite că noul coronavirus poate ucide. Ba chiar scrie pe pagina ei de Facebook despre moartea actorului Bogdan Stanoevici, răstălmăcită în fel şi chip de coronascepticii de serviciu: Bogdan (susţine Pop) s-a stins din cauza complicațiilor produse de forma f gravă de Covid! Nu de altceva! Greșesc cei care spun, din rea-voinţă, că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital! Nici vorbă!…

Ca să vezi tărăşenie. Monica Pop, acuzată că dezinformeză în legătură cu vaccinul contra noului coronavirus, o contrazice pe negaţionista Şoşoacă în cazul Stanoevici, ba chiar o încadrează în categoria celor de rea-voinţă.

Soşoacă, senatoare AUR şi antivaccinistă zgomotoasă, ne-a demonstrat deja că delirul poate fi ridicat la rang de instituţie. Începând de ieri după-amiază, de pildă, Şoşoacă a avut mai multe derapaje legate de moartea actorului, iar aseară a decretat-o suspectă în emisiunea lui Victor Ciutacu, conform site-ului RTVDeja am fost contactata de anumite persoane cu care ma voi intalni pentru probe. Pe data de 8 dec testul era negativ, apoi (Stanoevici – n.m.) a luat o infectie, dar s-a infectat si cu alte infectii nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toata viata nu a fost aplicat… Din punct de vedere juridic este moarte suspecta si organele trebuie sa se autosesizeze, daca familia nu o face, de frica linsajului mediatic la care ar fi supusi…

E greu de spus cum va continua ciocnirea titanelor în cazul morţii actorului Stanoevici, dar aştept episodul următor. În rest, legat de negaţioniştii şi antivacciniştii din România, în mare parte ridicaţi în slăvi de propaganda rusă din România, ca şi Pop ori Şoşoacă, voi urmării tot cu mare interes postările lor după ce Vladimir Putin a cerut imperios vaccinarea ruşilor în masă.

Lasă un răspuns